Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 23.04.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo i četiri saobraćajne nezgode.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 1, 23.04.2019. godine, prijavljeno je da su istog dana u Doboju oštećenom licu (1943) nanesene povrede sa ručnim poljoprivrednim alatom od strane lica B.V. (1951). O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Tjelesna povreda“.           

            Aktivnosti i rezultati:

             Policijska stanica Teslić, 23.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv jednog maloljetnog lica sa područja opštine Teslić,  zbog osnova sumnje da  je izvršilo  krivično djelo ”Tjelesna povreda”.

            Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 23.04.2019. godine, lišili su slobode lice M.S. (1955) sa područja opštine Petrovo, koji je na području opštine Petrovo  sa vozilom učestvovao u saobraćajnoj nezgodi sa materijalnom štetom a potom u vidno alkoholisanom stanju  odbio da se podvrgne alkotestiranju.

            Policijskoj stanici Derventa, 23.04.2019. godine, prijavljeno je da je istog dana oko 20,00 časova, u dobojsku bolnicu primljeno lice P.D. (1968) sa područja opštine Dervetna, zbog povreda zadobijenih najvjerovatnije prilikom prevrtanja tratora na njivi, a koji u trenutku prijema nije davalo znakove života. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac OJT Doboj. Policijski službenici Policijske stanice Derventa će danas izvšiti uviđaj lica mjesta.

Foto: www.mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close