Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 23.02.2021. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo i četiri saobraćajne nezgode.   

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 23.02.2021. godine, zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH lišili su slobode lice inicijala S.Đ. iz Gračanice, FBiH, vozača koji je pozitivan na „Amfetamin“.

Saobraćajne nezgode:

Na magistralnom putu Derventa-Prnjavor, u mjestu Miškovci, područje opštine Derventa, 23.02.2021. godine, oko 19, 55 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza u kojoj je učestvovalo lice inicijala V.Š. iz Dervente koje je upravljalo sa putničkim automobilom marke „Fiat”. U ovoj nezgodi lice V.Š. je zadobilo tjelesne povrede i istom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Derventa odakle je isto upućeno u dobojsku bolnicu, a potom u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Derventa.

Ostali događaji:

Policijskoj stanici Stanari, 23.02.2021. godine, prijavljeno je da je u mjestu Ljeb, područje opštine Stanari, došlo do požara u kojem je pored niskog rastinja izgorjela ograda te nagorio krov na pušnici vlasništvo lica inicijala M.B.. U požaru koji su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Stanari povrijeđenih lica nije bilo. Zbog nemogućnosti utvrđivanja adekvatnog činjeničnog stanja uviđaj će biti izvršen danas.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close