Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 22.04.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je šest krivičnih djela, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o oružju i municiji, jedno narušavanje javnog reda i mira i šest saobraćajnih nezgoda.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Derventa, 22.04.2019. godine, prijavljeno je da su u prethodna dva dana u Derventi, iz neobezbjeđenog tržnog centra u izgradnji otuđeni određeni predmeti. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

            Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 22.04.2019. godine, pronašli su tri putnička automobila čije im je otuđenje prijavljeno istog dana u jutarnjim časovima. Pronađena vozila su vraćena vlasnicima bez oštećena, a ista su pronađena u neposrednoj blizini mjesta otuđenja. Naime, policijskoj stanici Modriča od strane četiri oštećena lica iz Modriče,  prijavljeno je da su u toku noći 21/22.04.2019. godine, otuđeni putnički automobil marke „Fiat“, dva putnička autombila marke „VW Golf 2“, te provala u putnički automobil marke „VW Golf 2“ odakle su otuđeni određeni predmeti.  U vrijeme otuđenja putnički automobili „Fiat“, i dva putnička automobila marke „VW Golf 2“ bila u nezaključana i u istima se nalazili  ključevi za startovanje motora. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima, „Teška krađa“, „Krađa“ i dva krivična djela „Krađa“ u pokušaju. Rad po navedenom je u toku.

            Aktivnosti i rezultati:

             Policijska stanica Derventa, 22.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica M.K. (1999) sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da  je izvršilo  krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

            Policijska stanica Teslić, 22.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica Ž.L. (2000) i A.J. (2001), oba sa područja opštine Teslić,  zbog osnova sumnje da  su izvršila  krivično djelo „Falsifikovanje isprave“.

            Policijska stanica Doboj 1, 22.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv dva maloljetna lica iz Doboja,  zbog osnova sumnje da  su izvršila  krivično djelo „Razbojništvo“.

            Policijski službenici Policijske stanice Derventa 22.04.2019. godine, lišili su slobode S.D. (1965) sa područja opštine Derventa, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 64 g/kg.

           Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 22.04.2019. godine, lišili su slobode lice Dž.T. (1958) sa područja opštine Modriča, pješaka kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 97 g/kg.

Foto: www.mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close