Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 21.05.2020. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je pet krivičnih djela i jedna  saobraćajna nezgoda.     

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Derventa, 21.05.2020. godine, prijavljeno je da je u trgovinskom objektu u Derventi nepoznato maskirano lice koje je u ruci imalo hladno oružje,  od radnice otiđilo novac u iznosu od oko 50 KM. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Policijskoj stanici Petrovo, 21.05.2020. godine, prijavljeno je da je u šumi na području opštine Petrovo izvršena bespravna sječa šume. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, 21.05.2020. godine, došli su do saznanja da je na putničkom automobilu marke „VW Passat” vlasništvo lica inicijala M.K. iz Brčkog, falsifikovan broj šasije. Navedeni putnički automobil je oduzet.  O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Falsifikovanje isprave“ i „Navođenje na ovjeravanje neistinitog sadražaja“.

            Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 21.05.2020. godine, došli su do saznanja da je lice inicijala V.A. sa područja opptine Petrovo napustilo mjesto prebivališta, te je isto prekršilo kućnu mjeru izolacije koja mu je izdata rješenjem do 26.05.2020. godine. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close