Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 19.09.2021. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo i dvije saobraćajne nezgode. 

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Modriča i Jedinice žandarmerije Policijske uprave Doboj, 17/18.09.2021. godine, izvršili su raciju u jednom ugostiteljskom objektu u Modriči, prilikom čega su izvršenim pregledom kod lica inicijala Ž.S. sa područja opštine Modriča, pronašli i oduzeli manju količinu bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid. Ovom prilikom lišili su slobode lice inicijala D.N. iz Modriče zbog počinjenog prekršaja iz člana 24. (ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske Takođe, lišili su slobode i lice inicijala D.Š. iz Modriče, zbog počinjenog prekršaja iz člana 24. (ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 18.09.2021. godine, izvršili su raciju u jednom ugostiteljskom objektu na području grada Doboja, prilikom čega su lišili slobode lice inicijala K.B. sa područja grada Doboja, zbog počinjenih prekršaja iz člana 7. (svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje) i člana 24. (ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 19.09.2021. godine, oko 00, 50 časova, izvršili su kontrolu putničkog automobila marke „fiat” kojim je upravljalo lice inicijala N.N. iz Dervente prilikom čega je isto odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu te je isto sankcionisano zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH. Prilikom navedene kontrole i pregleda vozila u istom se nalazilo lice inicijala D.B. iz Dervente, kod koga je pronađena i oduzeta manja količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana. Rad po navedenom se nastavlja.   

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close