Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 16.07.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela i četiri saobraćajne nezgode. 

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Modriča, 16.07.2019. godine, prijavljeno je da je toga dana,  na području opštine Modriče, izvršena bespravna sječa šume. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“

            Policijskoj stanici Doboj 1, 16.07.2019. godine, prijavljeno je da je u periodu od 22.06. do 12.07.2019. godine, na području grada Doboja, izvršena provala u vikendicu, odakle su otuđeni prehrambeni proizvodi i alkoholno piće. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Policijskoj stanici Teslć, 16.07.2019. godine, prijavljeno je da je u Tesliću u udostiteljskom objektu N.P., sa područja opštine Tešanj, drvenom palicom nanio tjelesne povrede u predjelu glave dvojici oštećeih lica iz Teslića. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Tjelesnna povreda“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska uprava Doboj, 16.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica A.Đ. iz Modriče, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Iznuda“.

            Policijska stanica Brod, 16.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica D.J. sa područja opštine Brod, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Teška krađa“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close