Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 16.05.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.   

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Derventa, 16.05.2019. godine, prijavljeno je da je istog dana u večernjim časovima na području opštine DErventaotuđeno PMV marke  „Golf 2“. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

            Policijskoj stanici Modriča, 15.05.2019. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u stan na području opštine Modriča, kojom prilikom je prema izjavi oštećenog otuđen novac i nakit. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Stanari, 16.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica M.L. (1975) iz Brčkog, zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Krađa“.

            Policijska stanica Doboj 1, 16.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica A.S. (1974) iz Matuzića, opština Doboj Jug zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Krađa“.

            Policijska stanica Modriča, 15.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica D.J. (1973) iz Modriče, zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Teška tjelesna povreda“ i protiv lica S.Lj. (1994) iz Modriče,  zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Tjelesna povreda“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close