Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 16.04.2019. godine

Booking.com

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela (od toga jedno nasilje u porodici) i tri saobraćajne nezgode sa tjelesnim povredama.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Brod, 16.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv tri maloljetna lica iz Broda, zbog osnova sumnje da  su izvršila  krivično djelo „Teška krađa“.

            Policijska stanica Teslić, 16.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica N.Š. (1999) i jednog maloljetnog lica, oba sa područja opštine Čelinac, zbog osnova sumnje da  su izvršila  krivično djelo „Krađa“.         

            Policijski službenici Policijske stanice Brod, 16.04.2019. godine, oko 00,45 časova, lišili su slobode B.I. (1981) iz Broda, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 39 g/kg. Navedeno lice je kontrolisano u ulici Brodskog bataljona u Brodu. Istog dana, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, oko 17, 05 časova, lišili su slobode lice V.M. (1975) sa područja grada Doboja, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 08 g/kg. Navedeno lice je kontrolisano na magistralnom putu M-17, u mjestu Vila, područje grada Doboja.

Foto: www.mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close