Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 15.05.2019. godine

Booking.com

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.   

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 1, 15.05.2019. godine, obratio se Č.T. sa područja opštine Srebrenik i prijavio da ga je u mjestu Rudanka fizički napao Lj.B. sa područja opštine Stanari. Plicijski službenici Policijske stanice Doboj 1 na licu mjesta su utvrdili da je došlo do naguravanja između pomenutih lica pri čemu je Č.T. sa zemlje uzeo komad cigle kojim je udario Lj.B. u prijedelu glave, nakon čega je vozilom hitne pomoći Lj.B. prevežen u Službu hitne pomoći doma zdravlja u Doboju. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju koji je navedeno djelo okvalifikovao kao krivično djelo „Tjelesna povreda“. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Tjelesna povreda“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Modriča, 15.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica M.N. (1991) iz Modriče, zbog osnova sumnje da  je izvršilo dva krivična djela  i to „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekspolzivnih materija“.

            Policijska stanica Teslić, 15.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica A.A. (1990) iz Hadžića, zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Prevara“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj     

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close