Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 15.04.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i devet saobraćajnih nezgoda.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 1, 15.04.2019. godine, prijavljeno je da je istog dana na području grada Doboja, sa pulta trgovinskog objekta otuđen fotoaparat, čija je vrijednost prema izjavi prijavitelja oko 590 KM.  U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

            Policijskoj stanici Derventa, 15.04.2019. godine, obratilo se lice M.P. sa područja opštine Derventa, koje je prijavilo da su mu 13.04.2019. godine, prilikom naplate u ugostiteljskom objektu u Derventi, nepoznata lica dala novčanicu od 50 eura, za koje je kasnije utvrdilo da je krivotovorena. O navedenom je upoznat tužilac Tužilaštva BiH koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Krivotvorenje novca“. Prema razgovoru sa prijaviteljem, najvjerovatnije da se radi o licima iz Republike Hrvatske koja su isti dan vršila slične prevare na području Dervente i na području Policijske uprave Gradiška.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Doboj 1, 15.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica I.S. (1995) iz Doboja, zbog osnova sumnje da  je izvršilo  krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

            Policijska stanica Teslić, 15.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica V.G. (1982) i D.P. (1999), oba sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da  su izvršila  krivično djelo „Krađa“.    

Foto: www.mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close