Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 15.01.2020. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 1, 15.01.2020. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u vjerski objekat u Doboju, odakle je otuđen novac. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Policijskoj stanici Teslić, 15.01.2020. godine, prijavljeno je da je u Tesliću izvršena provala u magacin privrednog društva, odakle je otuđen monitor i drugi predmeti. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Policijskoj stanici Modriča, 15.01.2020. godine, obratilo se oštećeno lice iz Modriče,  koje je prijavilo je da je na Trgu Jovana Raškovića u Modriči nepoznato lice ili više njih iskoristilo njegovu nepažnju te otuđilo njegov putnički automobil marke „Škoda“, koji je u vrijeme otuđenja bio  otljučan te da je motor  od istog bio u pogonu. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

             Policijskoj stanici Stanari, 15.01.2020. godine, prijavljeno je da je u sportskoj kladionici na području opštine Stanari lice inicijala D.G. zadalo više udaraca zatvorenom šakom u ekran aparata za igre na sreću, prilikom čega su na navedenom aparatu nastala oštećenja. Protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen  Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijski službenici Modriča, 15.01.2020. godine, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH lišili su slobode lice inicijala M.S. iz Modriče,  vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 35 g/kg. 

             Ostali događaji:

            Policijskoj stanici Teslić, 15.01.2020. godine, iz Doma zdravlja Teslić prijavljeno je da se u navedenu ustanovu obratilo lice inicijala A.B., državljanin Irana, koje je povrede zadobilo u privrednom društvu u Tesliću prilikom rada  na demontaži novog pogona u krugu navedenog privrednog društva te pada sa platforme određene visine. Dežurni ljekar Doma zdravlja Teslić se izjasnio da je navedeno lice  zadobilo lake tjelesne povrede i isto je pušteno na kućno liječenje.

            O navedenom je obaviješten dežurni tužilac nadležnog tužilaštva, inspekcija rada i zaštite na radu i nadležna služba za poslove sa strancima.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close