Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 14.05.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.   

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 14.05.2019. godine, lišili su slobode lice M.S. (1960) iz Petrova, koje je prilikom redovne kontrole saobraćaja odbilo da se podvrgne alkotestiranju nakon čega je policijskom službeniku uputilo ozbiljne prijetnje po život. Navedeno lice je kontrolisano u ulici Veljke Vukovića u Petrovu a isto je upravljalo neregistrovanim traktorom marke „IMT“. Protiv lica M.S. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Ugrožavanje sigurnosti“.   

            Policijskoj stanici Teslić, 14.05.2019. godine, prijavljeno je da je lice B.K. sa područja opštine Teslić, radniku šumskog gazdinstva iz Teslića uputilo određene prijetnje. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“ i krivičnom djelu „ Ugrožavanje sigurnosti“.

            Policijskoj stanici Doboj 1, 14.05.2019. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u trgovinski objekat u Doboju,  odakle su otuđene različite vrste cigareta. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Teslić, 14.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica Z.C. (1999) iz Teslića, zbog osnova sumnje da  je izvršilo  krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

            Policijska stanica Doboj 1, 14.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica D.P. (1997) sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da  je izvršilo  krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close