Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 13.08.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o sprečavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o oružju i municiji i četiri saobraćajne nezgode.

            Aktivnosti i rezultati:

             Policijska stanica Brod, 13.08.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica N.K. iz Broda, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

            Policijskoj stanici Stanari, 13.08.2019. godine, prijavljeno je da je na području opštine Stanari izvršena bespravna sječa šume. Operativnim radom na terenu policijski službenici su istog dana došli do saznanja da postoje osnovi sumnje da je navedenu bespravnu sječu šume izvršilo lice N.B. iz Stanara. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Krađa“.

            Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 13.08.2019. godine,          lišili su slobode lice S.B. iz Dervente, vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju. Navedeno lice je u vidno alkoholisanom stanju upravljalo putničkim automobilom marke „Opel“, a isto je kontrolisano u ulici Marije Bursać u Derventi.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close