Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 13.07.2020. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je pet krivičnih djela i dvije saobraćajne nezgode.       

            Bezbjednosno interesantni događaji

            Policijskoj stanici Doboj 1, 13.07.2020. godine, obratilo se oštećeno lice iz Doboja i prijavilo da je toga dana u vremenu od 11,00 do 13,00 časova, nepoznato lice provalilo u njegov stan, odakle je otuđilo novac. Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 izvršili su uviđaj. O događaju je obaviješten Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Policijskoj stanici Doboj 1, 13.07.2020. godine, obratilo se oštećeno lice iz Doboja i prijavilo da je u vremenu od 10.07.2020. godine do momenta prijave, nepoznato lice provalilo u njegov stan, odakle je otuđilo novac. Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 izvršili su uviđaj. O događaju je obaviješten Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Policijskoj stanici Teslić, 13.07.2020. godine, obratilo se oštećeno lice iz Teslić i prijavilo da je u vremenu od 06.07.2020. godine do momenta prijave, nepoznato lice provalilo u podrumske prostorije zgrade u kojoj stanuje, odakle je otuđilo bicikl. Policijski službenici Policijske stanice Teslić izvršili su uviđaj. O događaju je obaviješten Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close