Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 13.06.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela i tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 1, 13.06.2019. godine, prijavljeno je da je oštećenom licu iz Doboja  otuđen mobilni telefon dok se isto nalazilo na bazenima u Doboju. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stnice Doboj 1 koji su utvrdili da je lice A.M. (1997) iz Tuzle, otuđilo navedeni telefon, prilikom čega je isti pronađen i vraćen  oštećenom.    Protiv lica A.M. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom kriivčnom djelu „Krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Doboj 2, 13.06.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica E.M. (1991) sa područja grada Doboja,   zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Krađa“.

            Policijska stanica Doboj 1, 13.06.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica S.Đ. (1990) iz Doboja,  zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close