Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 12.10.2021. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.  

Značajniji bezbjednosni događaji:  

Policijskoj stanici Doboj 2, 12.10.2021. godine, prijavljeno je da je istog dana u Doboju iz putničkog automobila marke „VW golf” vlasništvo lica inicijala Ž.D. sa područja opštine Stanari, otuđeno vatreno oružje (pištolj) za koje je navedeno lice posjeduje dozvolu za nošenje. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa.        

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 12.10.2021. godine, oko 22,40 časova, lišili su slobode lice inicijala S.P. iz Doboja, kod koga je pronađena i oduzeta određena količina opojne droge. Isto veče policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 u ulici Srpskih sokolova u Doboju uočili su četiri lica te da se pored njih na zemlji nalazi providna folija u kojoj se nalazi bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, ukupne težine od 6,4 grama, digitalna vaga i dva smotuljka u kojima se nalazila sasušena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marhuana, ukupne težine od 1,2 grama. Daljim postupanjem je utvrđeno da sve navedeno pripada licu inicijala S.P., nakon čega je prilikom pretresa istog pronađen i oduzet još jedan paketić u kome se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne težine od 1,3 grama. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela nNeovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Saobraćajne nezgode:

Na regionalnom putu R1-2102, u mjestu Grabovica, područje Grada Doboja, 12.10.2021. godine, oko 09,25 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala D.P. sa područja opštine Stanari koje je upravljalo putničkim automobilom marke „VW passat” i lice inicijala N.V. sa područja opštine Stanari koje je upravljalo putničkim automobilom marke „mercedes”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi lice inicijala D.P. je zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život i isto je nakon ukazane ljekarske pomoći u dobojskoj bolnici prevezeno u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.      

Ostali događaji:

Policijskoj stanici Teslić, 12.10.2021. godine, prijavljeno je da su dva radnika lica inicijala S.Đ. i Đ.K., zadobila povrede prilikom rada u jednom privrednom društvu u Tesliću. O navedenom je obaviješten republički inspektor zaštite u radu i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj. Rad po navedenom je u toku.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close