Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 12.08.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.      

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 1, 12.08.2019. godine, prijavljeno je da je u prethodna tri dana na području grada Doboja, oštećeno lice ostavilo mobilni telefon na prozoru trgovinskog objekta, te kada je isto vratilo na navedenu lokaciju telefon nije pronašlo. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Utaja“.

            Aktivnosti i rezultati:

             Policijska stanica Derventa, 12.08.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica D.N. iz Dervente,  zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

            Policijska uprava Doboj, 12.08.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica F.H. i K.J., oba iz Republike Slovenije, zbog osnova sumnje da su izvršila  krivično djelo „Samovlašće“.

            Policijska stanica Brod, 12.08.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica D.B. iz Banjaluke, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Utaja“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close