Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 12.07.2020. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i šest saobraćajnih nezgoda.       

            Bezbjednosno interesantni događaji

            Policijskoj stanici Doboj 1, 12.07.2020. godine, obratilo se oštećeno lice sa područja Grada Doboja i prijavilo da su toga dana pred njegovu kuću putničkim automobilom dovezla dva nepoznata lica, od kojih je jedno izašlo iz vozila, predstaviši se kao aktivisti Crvenog krsta te od nje zahtijevalo da joj pokaže parcelu svoje zemlje kako bi dobila pomoć. Dok su njih dvoje obilazili parcelu, drugo lice je ostalo u automobilu. Nakon obilaska parcele lica su sjela u automobil i odvezla se u nepoznatom pravcu. Ušavši u kuću, oštećeno lice je primijetilo da je iz novčanika otuđen novac. U toku je rad na pronalasku izvršilaca krivičnog djela „Krađa“.

            Policijskoj stanici Modriča, 12.07.2020. godine, obratilo se oštećeno lice iz Modriče i prijavilo da je prethodne noći nepoznato lice podesnim predmetom oštetilo njegov automobil marke „audi“ u vidu sječenja lima ispod brave za ključ. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe “.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijski službenici Policijske stanice Brod, 12.07.2020. godine, lišili su slobode lice inicijala D.B. sa područja Grada Doboja, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,05 g/kg.

            Ostali događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 2, 12.07.2020. godine, prijavljeno je da je na području Grada Doboja izbio požar na pomoćnom objektu. Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2 su utvrdili da je požar zahvatio krovnu konstrukciju zidanog objekta. U razgovoru sa oštećenim licem, policijski službenici došli su do saznanja da je požar najvjerovatnije izbio zbog neispravne elektro instalacije. Prema izjavi oštećenog lica u požaru je izgorjelo oko 300 bala sijena i oko 50 bala slame, dok je on uspio da spasi živinu koja se nalazila u prizemlju objekta. Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj. O slučaju je obaviješten dežurni tužilac OJT Doboj. U toku je uviđaj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close