Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 12.06.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je sedam krivičnih djela, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i miru i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Teslić, 12.06.2019. godine, prijavljeno je da su određena lica na  području opštine Teslić izvršila vespravnu sječu šume. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

            Policijskoj stanici Brod, 12.06.2019. godine, iz Zavisnog preduzeća „Elektro Doboj“ – Radna jedeinica Brod, prijavljeno je da je na kući vlasništvo lica B.P. iz Broda utvrđena neovlaštena potrošnja električne energije. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Krađa električne energije ili prirodnog gasa“.  

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Doboj 1, 12.06.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica Č.T. (1999) sa područja opštine Srebrenik, FBiH,  zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Tjelesna povreda“.

            Policijska stanica Petrovo, 12.06.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica M.J. (1972) sa područja opštine Petrovo,  zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Izbjegavanje davanja izdržavanja“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close