Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 12.04.2021. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je sedam krivičnih djela, tri narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.   

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Derventa, 12.04.2021. godine, prijavljeno je da su lica inicijala J.Š. i I.M., oba sa područja opštine Derventa, izvršila bespravno priključenje na elektro mrežu. Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Krađa energije“.

Policijskoj stanici Teslić, 12.04.2021. godine, prijavljeno je da je u mjestu Pribinić (zaseok Klupe), područje opštine Teslić, prilikom paljenja niskog rastinja izvršeno oštećenje drvenih elektro stubova, usljed čega je došlo do prekida snadbjevanja električnom energijom za oko 10 domaćinstava. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su utvrdili da je lice inicijala N.L. sa područja opštine Teslić palilo nisko rastinje, a nakon što je ostavilo vatru bez nadzora ista je zahvatila elektro stubove. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Oštećenje ili uništenje javnih uređaja“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close