Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 11.04.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, dva prekršaja iz oblasti Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o oružju i municiji i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Teslić, 11.04.2019. godine, obratilo se oštećeno lice sa područja opštine Tešanj, FBiH, koje je prijavilo da mu je istog dana  dok je bilo na lokalitetu zelene pijace u Tesliću,  iz džepa hlača otuđen novčanik u kome su se nalazili lični dokumenti, banakarske kartice i novac. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Doboj 1, 11.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica R.K. (1982) iz Doboja,  zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Izbjegavanje davanja izdržavanja“.

            Policijska stanica Derventa, 11.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica E.H. (1986) sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

            Policijska stanica Teslić, 11.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica O.D. (1957) iz Teslića, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Krađa“.

Foto: www.mup.vladars.net

PU Doboj        

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close