Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 10.07.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o sprečavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga i pet saobraćajnih nezgoda. 

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Derventa, 10.07.2019. godine, prijavljeno je da je u toku noći 09/10.07.2019. godine u Derventi,  izvršena provala u privredno društvo, odakle je otuđen novac. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Doboj 1, 10.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica D.G. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“ i protiv lica S.S. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Tjelesna povreda“ i krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i protiv lica S.S. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da su izvršila krivično djelo „Tjelesna povreda“.

            Policijska stanica Teslić, 10.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica R.R. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close