Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 10.04.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o oružju i municiji, jedan prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i miru i tri saobraćajne nezgode.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Teslić, 10.04.2019. godine, prijavljeno je da je u prethodnih sedam dana izvršena provala u kuću na području opštine Teslić, odakle je nakon izvršene premetačine otuđen  televizor, dok će se o ukupnoj materijalnoj šteti vlasnik izjasniti nakon dolaska iz inostranstva. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Policijskoj stanici Doboj 1, 10.04.2019. godine, prijavljeno je da je tokom prethodne noći izvršeno oštećenje na putničkom automobilu, koje je bilo parkirano u ulici Jug Bogdana u Doboju. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

            Saobraćajne nezgode:

            Na magistralnom putu M-17 Doboj-Derventa, u mjestu Gradina, područje opštine Derventa, 10.04.2019. godine, oko 19, 35 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao putnički automobil marke „Renault“, kojim je upravljalo lice M.F. (1953) iz Doboja i teretno vozilo marke „Daf“, kojim je upravljalo lice S.T. (1960) iz Prnjavora. U ovoj saobraćajnoj nezgodi lice M.F. je zadobilo tjelesne povrede i isto je vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Derventa prevezeno u dobojsku bolnicu na dalje liječenje. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Derventa.

Foto: www.mup.vladars.net

PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close