Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 09.06.2021. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.   

Značajniji bezbjednosni događaji:    

Policijskoj stanici Petrovo, 09.06.2021. godine, prijavljeno je da je prethodnog dana iz jednog trgovinskog objekta u Petrovu otuđena torbica u kojoj se nalazio novac i lični dokumenti vlasništvo lica inicijala S.N. iz Petrova. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa.

Policijskoj stanici Brod, 09.06.2021. godine, prijavljeno je da je lice inicijala M.Z. na području opštine Brod mimo doznake i odobrenja nadležne šumske uprave posjeklo veći broj stabala različite vrste drveta. Po navedenom postupaju policijski službenici Policijske stanice Brod. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela pustošenje šuma.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Brod, 09.06.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala A.M. sa područja opštine Podcrkavlje, Republika Hrvatska, vozača putničkog automobila marke „Fiat punto” kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 3, 41 g/kg.

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 09.06.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala M.S. iz Dervente, vozača putničkog automobila marke „Renault scenic” kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 63 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Back to top button
Close