Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 08.10.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije  saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.            

                Značajniji bezbjednosni događaji:

                Policijskoj stanici Doboj 2, 08.10.2019. godine, prijavljeno je da je u prethodna četiri dana izvršena provala u kuću na području grada Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

                Policijskoj stanici Doboj 1, 08.10.2019. godine, prijavljeno je da su u toku noći 07/08.10.2019. godine, u ulici Filipa Višnjića u Doboju, od strane nepoznatog lica ili više njih oštećena dva retrovizora na putničkom automobilu marke „Mercedes“. Pregled lica mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 koji su u blizini pomenutog vozila uočili putnički automobil marke „Peugeot“ na kome je razbijeno zadnje poziciono svjetlo i putničke automobile marke „VW Passat”, „Renault” i „Fiat“, na kojima su oštećeni retrovizori. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

                Policijskoj stanici Doboj 2, 08.10.2019. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih  u prethodna četiri dana, u krugu privrednog društva na području grada Doboja, nanijelo oštećenja na parkiranom teretnom vozilu marke „Volvo”. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

                Policijskoj stanici Modriča, 08.10.2019. godine, prijavljeno da su tokom istog dana  na području opštine Modriča, prilikom sječe stabla oštećene žice dalekovoda, što je dovelo do prekida električne energije. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Modriča koji su utvrdili da je lice inicijala Z.P. vršilo obaranje stabla, prilikom čega je došlo do oštećenja dalekovoda. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Oštećenje ili uništenje javnih uređaja“.

                Aktivnosti i rezultati:

                Policijska stanica Teslić, 08.10.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djela protiv lica T.L. iz Banjaluke,  zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Krađa“.

                Policijska stanica Derventa, 08.10.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djela protiv lica M.M. iz Dervente,  zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Nasilničko ponašanje“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close