Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 07.04.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda.

            Aktivnosti i rezultati:

            Na magistralnom putu Modriča-Gradačac, u mjestu Skugrić, područje opštine Modriča, 07.04.2019. godine,  oko 20, 00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice E.H. (1975) iz Gradačca, FBiH, koje je upravljalo putničkim automobilom marke „VW Passat“ i pješak lice L.L. (1956) sa područja opštine Modriča. U ovoj saobraćajnoj nezgodi pješak L.L. je zadobio teške tjelene povrede (prelom noge), koji je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Modriča prevezen u dobojsku bolnicu. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča.

            Na lokalnom putu, u mjestu Kaluđerica, područje opštine Petrovo, 07.04.2019. godine, oko 16,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice O.M. (1993) iz Petrova, koje je upravljalo mopedom marke „Piaggio“ i suvozač lice G.Đ. iz Petrova. Lice O.M. je prilikom pada sa mopeda zadobilo teške tjelesne povrede (prelom noge) i isto je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Petrovo prevezeno u dobojsku bolnicu. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Petrovo.

            Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 07.04.2019. godine, lišili su slobode lice D.S. (1997) iz Dervente, koje je u vidno alkoholisanom stanju upravljalo putničkim automobilom marke „VW Passat“. Izvršenim alkotestirnjem kod navedenog lica je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 34 g/kg.

            Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 07.04.2019. godine, lišili su slobode lice S.M. (1989) iz Doboja, koje je u vidno alkoholisanom stanju upravljalo putničkim automobilom marke „BMW“. Izvršenim alkotestiranjem kod navedenog lica je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 12 g/kg.

Foto: www.mup.vladars.net

PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close