Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 06.06.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno  krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.   

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Derventa, 06.06.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica S.S. (1982) iz Dervente i privrednog drutva iz Dervente, zbog osnova sumnje da  su izvršila  krivična djela „Utaja“, „Oštećenje tuđe stvari“ i „Neizvršenje sudske odluke“.

            Policijski službenici Policijske  stanice Doboj 1, 06.06.2019. godine, lišili su slobode lice S.K. (1996) sa područja grada Doboja, koje se oglušilo o naredbu policije da prestane da narušavanjem javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta na području grada Doboja. Izvršenim alkotestiranjem kod navedenog lica je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 73 g/kg. Nakon prestanka razloga za zadržavanje licu S.K. će biti uručen prekršajni nalog za počinjeni prekršaj iz člana 7. (svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje) i člana 24. (ometanje državnih organa u vršenju javnih fukcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske, dok će vlasnici ugostiteljskog objekta gdje je lice S.K. boravilo biti uručen prekršajni nalog iz člana 25. (posluživanje alkohola) Zakona o javnom redu i miru RS.  

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close