Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 03.03.2021. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira  i pet saobraćajnih nezgoda.   

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Doboj 1, 04.03.2021. godine, prijavljeno je da je istog dana u Doboju   iz neobezbjeđenih podrumskih prostorija otuđen bicikl. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 04.03.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala D.A. iz Zenice, FBiH, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,96 g/kg.

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 04.03.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala R.B. sa područja opštine Derventa, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 63 g/kg.

Ostali događaji:

Policijskoj stanici Teslić, 04.03.2021. godine, prijavljeno je da je u mjestu Gornje Liplje, područje opštine Teslić, izbio požar te da postoji opasnost da će isti zahvatiti kuću i pomoćni objekat čiji se vlasnici trenutno nalaze na radu u inostranstvu. Po navedenom su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su utvrdili da je požar zahvatio nisko rastinje i borovu šumu ukupne  površine od dva do tri dunuma dok je isti  lokalizovan od strane pripadnika Teritorijalne vatrogasne jedinice Teslić. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj. Inspektor za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj će danas izvršiti uviđaj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close