Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 02.04.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, tri saobraćajne nezgode i jedan požar. 

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Derventa, 02.04.2019. godine, obratila se oštećena koje je prijavila da joj je istog dana u parku u Derventi sa leđa prišlo nepoznato lice koje je od iste otrgnulo torbu sa ramena u kojoj su se nalazili lični dokumenti, mobilni telefon i drugi predmeti, a potom se udaljilo sa lica mjesta. Prema izjavi oštećene pričinjena materijalna šteta iznosi od oko 250 KM. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Policijskoj stanici Doboj 1, 02.04.2019. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih u prethodna tri dana izvršilo provalu u portirnicu privrednog društva u Doboju, nakon čega je u unutrašnjosti iste oštetilo određene predmete. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Doboj 1, 02.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv jednog maloljetnog lica iz Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Krađa“.

            Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 02.04.2019. godine, prilikom kontrole lica S.T. (1997) iz Doboja, pronašli su i oduzeli plastičnu vrećicu koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine od 17,7 gr. Nakon izvršenog vještačenja, protiv navedenog lica biće preduzete zakonom propisane mjere.

            Saobraćajne nezgode:

            Na pružnom prelazu, u mjestu Višnjik, područje opštine Modriča, 02.04.2019. godine, oko 20,10 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao putnički automobil marke „Citroen“, kojim je upravljalo lice N.O. (1999) sa područja opštine Vukosavlje i lokomotiva Željeznica Republike Srpske, kojom je upravljalo lice M.B. (1973)  iz Doboja. U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede je zadobilo lice N.O. koje je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Modriča prevezeno u dobojsku bolnicu. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča.

Foto: www.mup.vlada.rs

PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close