Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 01.04.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode. 

Značajniji bezbjednosni događaji:

                Policijskoj stanici Brod, 01.04.2019. godine, prijavljeno je da je u prethodna tri dana na području opštine Brod, otuđeno 17 košnica dok su sa 12 košnica skinuti poklopci i hranilice koji su ostali razbacani po pčelinjaku. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

                Policijskoj stanici Doboj 2, 01.04.2019. godine, prijavljena je bespravna sječa šume. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

                Policijskoj stanici Teslić, 01.04.2019. godine, prijavljeno je da su u prethodnih deset dana na području opštine Teslić, iz obezbjeđenog pomoćnog objekta otuđeni bakarni dijelovi sa kazana za destilaciju alkohola. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Aktivnosti i rezultati:

                Policijska stanica Brod, 01.04.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica P.M. (1959) iz Broda, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Proganjanje“.

Foto: www.mup.vlada.rs

PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close