Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 30.10.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3   krivična djela, jedan prekršaj javnog reda i mira i 3 saobraćajne nezgode.

Značajniji bezbjednosni događaji

Na parking prostoru ispred ugostiteljskog objekta u  Derventi, 30.10.2016. godine oko 00,55 časova, R.K. nastanjen u Republici Njemačkoj je nakon verbalne prepirke fizički napao  suprugu, na silu izvukao iz vozilo i odgurnuo na tlo . Nakon što je oštećena pokušala da sa suvozačeve strane uđe vozilo kao bi uzela svoja dokumenta, suprug je naglo startovao automobil prilikom čega je oštećena ispala iz vozila, a R.K. joj vozilom (jednim pneumatikom) prešao preko prstiju lijeve noge. Povrijeđenoj je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Derventa gdje su  joj konstatovane lake tjelesne povrede. Po dokumentovanju protiv R.K. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo 30.10.2016. godine oko 17,25 časova   lišili su slobode S.T. iz Petrova zbog osnova sumnje da je istog dana fizički napao svoju nevjenčanu maloljetnu suprugu. Nakon što je otac od S.T. pokušao da zaštiti oštećenu,  S.T.  mu je zatvorenom šakom zadao udarce u dijelu glave i uz upućene prijetnje ocu udaljio se iz kuće. O navedenom je obavješten Centar za socijalni rad. Nakon izvršene kriminalističke obrade S.T. je uz saglasnost dežurnog tužioca pušten na slobodu. Po dokumentovanju protiv S.T. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici“.

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 30.10.2016. godine prilikom kontrole teretnog vozila na lokalnom putu u mjestu Karanovac, opština Petrovo, utvrdili su da vozač J.Ž sa područja opštine Modriča prevozi 12 m3 ogrevnog drveta (bukva i hrast) bez prateće dokumentacije. Oduzeti drvni sortimenti predati su u nadležnost Šumskom gazdinstvu Petrovo na dalje postupanje.

Saobraćajne nezgode

Na lokalnom putu u mjestu Brestovo, opština Stanari, 30.10.2016. godine oko 18,50 časova dogodila se saobraćajna nezgoda kada je vozač T.M. sa područja grada Doboja, koji je upravljao mopedom marke „tomos“, usljed nedržanja vozila bliže desnoj ivici kolovoza, udario u  putničko vozilo marke „golf“ koje se kretalo iz suprotnog pravca, a kojim je upravljao A.M. sa područja opštine Prnjavor koji je neposredno prije događanja saobraćajne nezgode zaustavio vozilo. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač mopeda koji je zadržan na liječenju u dobojskoj bolnici. Uviđaj su izvršili Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close