Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 27.10.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3   krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i 7 saobraćajnih nezgoda.

Značajniji bezbjednosni događaji

Policijskoj stanici Teslić, 27.10.2016. godine iz Šumskog gazdinstva „Borja“ Teslić prijavljeno je da je u šumi zvana „Halačka rijeka“ izvršena bespravna sječa stabala bukve ukupne drvne mase 8,57 m3. O navedenom je obavješten dežurni tužilac. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca počinjenog krivičnog djela „Šumska krađa“.

Policijskoj stanici Stanari, 27.10.2016. godine iz Šumskog gazdinstva „Borja“ Teslić prijavljeno je da je šumskom odjelu „Mala Ukrina“ izvršena bespravna sječa šume  stabala bukve ukupne drvne mase 7,58 m3. O navedenom je obavješten dežurni tužilac. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca počinjenog krivičnog djela „Šumska krađa“.

Aktivnosti i rezultati

Sektor kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Doboj, 27.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  podnio je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv N.P. sa područja opštine Derventa,   zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja“.

Policijska stanica Doboj 1, 27.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  podnijela je četiri  izvještaja o počinjenim krivičnim djelima:

protiv A.S. sa područja opštine Doboj Jug, FBiH,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“,

protiv Ž.S. iz Doboja,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška tjelesna povreda“,

protiv maloljetnika sa područja grada Doboja,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“,i

protiv maloljetnika sa područja grada Doboja,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška krađa“.

Policijska stanica Teslić, 27.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv R.K. iz Teslića, i protiv B.J. sa područja opštine Teslić  zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Razbojništvo“.

Policijska stanica Modriča, 27.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv G.K. sa područja opštine Vuksavlje, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Šumska krađa“.

Saobraćajne nezgode

Na magistralnom putu M-16.1 u mjestu Lug, opština Derventa, 27.10.2016. godine oko 17,10 časova dogodila se saobraćajna nezgoda  u kojoj su učestvovali putničko vozilo marke „audi“ kojim je upravljao Z.N. sa područja opštine Derventa i putničko vozilo marke „fiat bravo“ kojim je upravljao V.Lj. sa područja opštine Derventa. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobila je V.K. iz Dervente, suvozač u „fiat bravu“ dok su lakše tjelesne povrede zadobili vozač V.Lj. i suvozač u vozilu marke „audi“ A.B. iz Dervente. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Derventa.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close