Mali oglasi

Servisna informacija CJB Doboj za 27.09.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3 krivična djela, 2 prekršaja javnog reda i mira i 4 saobraćajne nezgode.

 

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Petrovo, 27.09.2016. godine prijavljeno je da je u mjestu Karanovac, opština Petrovo u prethodna tri dana  izvršena provala u kuću u kojoj niko ne boravi. Prema izjavi kućepazitelja otuđen je televizor i frižider. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca počinjenog krivičnog djela ,,Teška krađa“.

 

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Modriča, 27.09.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv L.J. i M.P. obje iz Rume, Republika Srbija,  zbog osnova sumnje da su počinile krivično djelo „Krađa“.

Policijska stanica Doboj 2,  27.09.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv I.O. iz Gračanice, FBiH, i H.O. iz Doboj Istoka, FBiH,  zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Šumska krađa“.

 

Prikaži više

Povezani članci

Provjeri takođe

Close
Back to top button
Close