Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 27.07.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 4  krivična djela, 5 narušavanja javnog reda i mira i 4 saobraćajne nezgode.

 

Značajniji bezbjednosni događaji

Policijskoj stanici Modriča, 27.06.2016. godine B.K. sa područja opštine Modriča prijavio je da je na šumskoj parceli u mjestu Krčevljani, opština Modriča,  ispod posječenog stabla uočio ručnu bombu. Prijavitelj je dan ranije na navedenoj parceli koja je vlasništvo njegove supruge, vršio sječu šume.  Policijski službenici odmah su obezbjedili lice mjesta i obavjestili deminerski tim Civilne zaštite Modriča radi uklanjanja bombe.  Obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj. U toku je rad na pronalasku lica koje je na ovaj način počinilo krivično djelo „Izazvanje opšte opasnosti“ i krivično djelo „ Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

U mjestu Škarić, opština Šamac, 27.07.2016. godine izvršena je provala u kuću vlasništvo A.B. odakle je otuđen i novac,  lovačka puška i pištolj  sa 6 pripadajućih metaka za koje je oštećeni posjedovao oružni list.  Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Šamac. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela “Teška krađa“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close