Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 26.10.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3   krivična djela i 5 saobraćajnih nezgoda.

Aktivnosti i rezultati

Policijska stanica Doboj 1, 26.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  podnijela je tri izvještaja o počinjenim krivičnim djelima:

protiv N.P. sa područja grada Doboja,   zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“,

protiv S.T. sa područja opštine Doboj Jug, FBiH, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Falsifikovanje isprave“,

protiv D.H-K. sa područja grada Doboja,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Policijska stanica Teslić, 26.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  podnijela je dva  izvještaja o počinjenim krivičnim djelima:

protiv B.D. sa područja opštine Teslić,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“,

protiv P.Č. sa područja opštine Teslić,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

Policijska stanica Derventa, 26.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  podnijela je dva  izvještaja o počinjenim krivičnim djelima:

protiv J.L. iz Dervente,  zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo „Laka tjelesna povreda“,

protiv Č.V. iz Dervente,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Saobraćajne nezgode

Na regionalnom putu Modriča-Doboj u mjestu Grapska područje grada Doboja, 26.10.2016. godine oko 07,45 časova dogodila se saobraćajna nezgoda kada je  putničko vozilo marke „ford fiesta“ kojim je upravljao M.P. sa područja grada Doboja, udarilo pješaka B.J. sa područja grada Doboja, koji je prelazio sa desene na lijevu stranu kolovoza. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je pješak B.J. koji je zadržan na liječenju u dobojskoj bolnici. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close