Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 26.05.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 2 krivična djela i 2 saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

Aktivnosti i rezultati:
Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 26.05.2016. godine, na lokalnom putu u mjestu Zarječa, područje grada Doboja, izvršili su kontrolu putničkog vozila marke „VW -golf” prilikom čega je od vozača G.V. oduzeta vojnička puška i 23 komada pripadajućih metaka. Alkotestiranjem, kod G.V. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,95 gr/kg, nakon čega je isti lišen slobode. Po dokumentovanju protiv G.V. Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
Policijski službenici Policijske stanice Brod, 26.05.2016. godine, u Ulici Krajiških brigada u Brodu kontrolisali su putničko vozilo marke „opel“, prilikom čega je u prtljažniku pronađeno i oduzeto 13 kg rezanog duvana, za koji vozač B.R. sa područja opštine Brod, nije posjedovala potrebnu dokumentaciju. Oduzeti duvan predat je u nadležnost tržišnoj inspekciji koja će preduzeti zakonske mjere iz svoje nadležnosti.
Policijska stanica Stanari, 26.05.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv D.Š. sa područja opštine Stanari, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška krađa“.
Policijska stanica Pelagićevo, 26.05.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv L.M. iz Pelagićeva, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close