Mali oglasi

Servisna informacija CJB Doboj za 25.09.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3 krivična djela, 2 narušavanja javnog reda i mira i 5 saobraćajnih nezgoda.

 

Značajniji bezbjednosni događaji:

U Nemanjinoj ulici u Doboju, 25.09.2016. godine izvršena je provala u prostorije Socijalističke partije i u prostorije Narodnog demokratskog pokreta koje se nalaze u pasažu tržnog centra „Konzum“. Širim pregledom lica mjesta policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, pronašli su otuđeni televizor, računar i druge predmete. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca počinjenog krivičnog djela ,,Teška krađa“.

U mjestu Lug, opština Derventa, 25.09.2016. godine u toku dana izvršena je provala u porodičnu kuću vlasništvo S.S-G., odakle je otuđen nakit i novac. Prema izjavi vlasnice pričinjena materijalna šteta iznosi oko 4.000, 00 KM.  Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca počinjenog krivičnog djela ,,Teška krađa“.

Policijskoj stanici Doboj 2, 25.09.2016. godine u predhodnih osam dana prijavljeno je da je mjestu Boljanić, područje grada Doboja, iz dvorišta porodične kuće vlasništvo Ž.R. , otuđen je motor sa kompresora. Prema izjavi vlasnika pričinjena materijalna šteta iznosi  do 2.000, 00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca počinjenog krivičnog djela ,,Krađa“.

 

Saobraćajne nezgode:

Na lokalnom putu u mjestu Skugrić, opština Modriča, 25.09.2016. godine oko 13, 00 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao G.J. iz Modriče koji je upravljao radnom mašinom (utovarivač). U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je putnik, sedmogodišnji dječak koji je nakon ukazane ljekarske pomoći u bolnici prevezen u Univerzitetsko klinički centar Banja Luka. Do saobraćajne nezgode je došlo kada se  radna mašina ugasila,  vozač G.J. je, usljed kretanja unazad izgubio kontrolu nad vozilom koje se prevrnulo na bočnu stranu. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča.

Prikaži više

Povezani članci

Provjeri takođe

Close
Back to top button
Close