Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 24.05.2016. godine

Booking.com

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 2 krivična djela, 1 narušavanje javnog reda i mira i 5 saobraćajnih nezgoda sa materijalnom štetom.

Značajniji bezbjednosni događaji:
Policijskoj stanici Doboj 1, 24.05.2016. godine prijavljeno je da je prethodnog dana izvršena provala u SOR „Feniks-optika“ u Doboju, odake je otuđen novac. Prema izjavi vlasnice Z.P. pričinjena materijalna šteta iznosi oko 200,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“.

Aktivnosti i rezultati:
Policijska stanica Pelagićevo, 24.05.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv M.P. iz Pelagićeva, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška krađa“.
Policijska stanica Derventa, 24.05.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je dva izvještaja o počinjenim krivičnim djelima: protiv D.N. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“ i  protiv M.K. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.
Policijska stanica Teslić, 24.05.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je dva izvještaja izvještaja o počinjenim krivičnim djelima: protiv Ž.M. i D.L., oboje iz Teslića, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Teška tjelesna povreda“ i protiv D.V. iz Teslića, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close