Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 22.05.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 4 krivična djela, 2 narušavanja javnog reda i mira i 6 saobraćajnih nezgoda.

Značajniji bezbjednosni događaji:

U mjestu Velika Bukovica, područje grada Doboja, 21/22.05.2016. godine izvršena je provala u kuću vlasništvo D.D., odakle je otuđen televizor, novac i drugi predmeti. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“.

Aktivnosti i rezultati:
Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 22.05.2016. godine lišili su slobode D.M. iz Petrova, zbog osnova sumnje da će nastaviti sa vršenjem nasilja nad svojom suprugom. Tokom noći D.M. je u alkoholisanom stanju fizički napao svoju suprugu kojoj je šakama zadao više udaraca po tijelu. Po dokumentovanju protiv D.M. Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.
Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 22.05.2016. godine lišili su slobode M.K. iz Dervente koji je u alkoholisanom stanju fizički napao svoju suprugu, zadavši joj više udaraca po glavi i tijelu. Lice M.K. je potom suprugu i punoljetno dijete istjerao iz kuće, dok je maloljetno dijete ostalo u kući. Po dokumentovanju protiv M.K. Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close