Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 20.10.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 4  krivična djela i 5 saobraćajnih nezgoda.

Značajniji bezbjednosni događaji

Policijskoj stanici Teslić, 20.10.2016. godine prijavljeno je da je P.Č. sa područja opštine Teslić, u porodičnoj kući fizički napao svoju majku tako što joj je zadao povrede na rukama i u dijelu grudnog koša, koja je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Teslić, prevezena  u dobojsku bolnicu gdje je zadržana na liječenju. Policijski službenici Policijske stanice Teslić lišili su slobode P.Č. koji je zbog u stanju teškog mentalnog rastrojstva prevezen u dobojsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.  Po dokumentovanju protiv P.Č. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

Policijskoj stanici Brod, 20.10.2016. godine prijavljeno je da je G.K. iz Broda u porodičnoj kući  nanio povrede svojoj majci u dijelu glave, te potom razbio staklo na ulaznim vratima i oštetio ogradu stubišta u kući. Policijski službenici Policijske stanice Brod lišili su slobode G.K., dok je njegovoj majci ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Brod.  Po dokumentovanju protiv G.K. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

Aktivnosti i rezultati

Policijska stanica Doboj 1, 20.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu  protiv N.P., M.N., i dva maloljetnika svi iz Doboja,  zbog osnova sumnje da su  počinili  krivično djelo „Narušavanje nepovredivosti stana“.

Policijska stanica Teslić, 20.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  podnijela je dva izvještaja o počinjenim krivičnim djelima:

protiv M.Dž., A.A., i E.M.   svi sa područja opštine Teslić,   zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Oštećenje tuđe stvari“, i

protiv N.A.  sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close