Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 20.07.2016. godine

Booking.com

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 7 krivičnih djela i 5 saobraćajnih nezgoda.

Aktivnosti rezultati
Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 20.07.2016. godine lišili su slobode M.K. sa područja grada Doboja, nakon što je u alkoholisanom stanju, u njihovoj porodičnoj kući fizički napao punca i punicu upućujući im prijetnje po život i tijelo. Izvršenim alkotestiranjem u službenim prostorijama kod M.K. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,6 gr/kg. O navedenom je obavješten dežurni tužilac i Centar za socijalni rad Doboj. Po dokumentovanju protiv M.K. Okružnom tužilaštvu Doboj biće podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.
Policijska stanica Doboj 1, 20.07.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenim krivičnim djelima protiv D.H. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ i krivično djelo „Omogućivanje uživanja opojnih droga“.
Policijska stanica Derventa, 20.07.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.K. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.
Policijska stanica Brod, 20.07.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv: M.S. iz Broda, N.Đ. iz Broda, T.Đ. iz Broda,zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.
Saobraćajne nezgode
Na magistralnom putu M-4, Doboj-Tuzla, 20.07.2016. oko 07,05 časova dogodila se saobraćajna nezgoda kada je putničko vozilo marke“Audi A4“ kojim je upravljao M.V. iz Gradiške sletjelo sa kolovoza na šljunčano proširenje, gdje se zaustavilo udarivši pri tom u saobraćajni znak. Vozač M.V. je prevežen u Hitnu pomoć u Doboju, gdje je nakon pokušaja reanimacije zbog doživljenog srčanog udara, preminuo. Supruga i njihove dvije maloljetne kćerke, koje su se nalazile u vozilu su nepovrijeđene. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close