Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 19.10.2016. godine

Booking.com

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 5 krivičnih djela i 3 saobraćajne nezgode.

Značajniji bezbjednosni događaji

Policijskoj stanici Modriča, 19.10.2016. godine prijavljeno je da je u prethodna tri dana u mjestu Skugrić, opština Modriča sa parcele vlasništvo R.K. od strane nepoznatih lica obran i odvezen kukuruz koji je bio zasijan  na površini od 7 dunuma. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršilaca počinjenog krivičnog djela „Krađa“.

U mjestu Crkvina, opština Šamac, 19.10.2016. godine izvršena je provala u kuću vlasništvo V.M. odakle je nakon izvršene premetačine otuđena lovačka puška marke „crvena zastava“ za koju je oštećeni posjedovao oružni list. Prema izjavi vlasnika ukupna pričinjena materijalna šteta iznosu oko 500,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca počinjenog krivičnog djela „Teška krađa“.

U Tesliću, 19.10.2016. godine ispred kafe bara „Kaktus“ izvršeno je razbojništvo nad G.C. sa područja opštine Teslić koga su dva muškarca fizički napala  i otuđili mu novčanik sa novcem. Povrijeđenom je pružena ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršilaca počinjenog krivičnog djela „Razbojništvo“.

Aktivnosti i rezultati

Policijska stanica Doboj 1, 19.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu  protiv I.S. sa područja grada Doboja,  zbog osnova sumnje da je počinio  krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.

Policijska stanica Stanari, 19.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  podnijela je dva izvještaja o počinjenim krivičnim djelima:

protiv G.K.  sa područja grada Doboja,   zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ i krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, i

protiv V.Ć.  sa područja opštine Prnjavor, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška krađa“.

Policijska stanica Modriča, 19.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv R.P. iz Modriče,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“.

Policijska stanica Brod, 19.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv B.R. i M.D. obojica iz Broda,   zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Nasilničko ponašanje“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close