Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 19.09.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 2 krivična djela i 4 saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

Značajniji bezbjednosni događaji:

U Stanarima, 19.09.2016. godine izvršena je provala u kafe piceriju „Stendal“ odakle je prema izjavi vlasnice K.Š.  otuđen novac u iznosu od  600,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela ,,Teška krađa“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 19.09.2016. godine lišili su slobode M.M. sa područja opštine Modriča zbog osnova sumnje da je u vidno alkoholisanom stanju u dvorištu porodične kuće bacio neaktiviranu ručnu bombu, koja je ubrzo deaktivirana od strane deminerskog tima Republičke uprave Civilne zaštite.  Na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Modriča izvršen je  pretres porodične kuće prilikom čega su pronađena i oduzeta jedna ručna bomba, dvije vojne puške i nož za automatsku pušku. Po dokumentovanju protiv M.M., Okružnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom  krivičnom djelu „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Policijska stanica Doboj 1, 20.09.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv A.T., M.M., N.N. i G.J. svi iz Doboja,  zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Teške tjelesne povrede“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close