Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 15.08.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 8 krivičnih djela, 2 prekršaja javnog reda i mira i 4 saobraćajne nezgode.

 

Značajni bezbjednosni događaji

U mjestu Banja Vrućica, opština Teslić,  15.08.2016. godine nepoznato žensko lice je iskoristivši nepažnju trgovaca u supermarketu „BINGO“ otuđilo za sada neutvrđenu količinu odjevnih predmeta i kozmetičkih  proizvoda. Izvršen je uviđaj.  U toku je rad na pronalasku izvršioca navedenog krivičnog djela “Krađa“.

Policijskoj stanici Šamac, 15.08.2016. godine S.S. sa područja opštine Šamac prijavio je da je 14.08.2016. godine, dok se nalazio na turniru u mjestu Lugovi, opština Šamac sa stola otuđen njegov mobilni telefon. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Krađa“.

Akrivnosti i rezultati

Policijska stanica Derventa, 15.08.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv:

R.V. sa područja opštine Kneževo, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“,

Policijska stanica Modriča, 15.08.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv:

M.B. iz Modriče, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“,

Policijska stanica Doboj 2, 15.08.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv:

A.P. sa područja opštine Tešanj FBiH, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close