Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 15.06.2016. godine

Booking.com

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 4  krivična djela, 2 narušavanja javnog reda i mira i 1 saobraćajna nezgoda.

 

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Brod, 15.06.2016. godine prijavljeno je da je B.G. fizički napao svoju sestru i njenu punoljetnu kćerku, koje je izgurao iz dijela kuće u kojoj isti živi sa majkom. Nakon što su pobjegle u dio kuće koje oštećene koriste za stanovanje, B.G. je došao za njima, gdje je uz viku, psovku i galamu, lupao na ulazna vrata. Nad B.G. je izvršena kriminalistička obrada. Po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo,na osnovu prethodno provedenih mjera i radnji utvrdili su da je Ž.Đ. sa područja opštine Petrovo, prilikom podnošenja zahtjeva za izdavanje nove vozačke dozvole  dao lažni iskaz da je izgubio važeću vozačku dozvolu. Takođe je utvrđeno da je navedeno lice nije izgubilo važeću vozačku dozvolu, te da mu je ista oduzeta u Republici Mađarskoj. Policijska stanica Petrovo je u provedenom postupku, a u skladu sa zakonskim odredbama, poništila vozačku dozvolu. Po dokumentovanju, protiv Ž.Đ. Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Davanje lažnog iskaza“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Doboj 1, 15.06.2016. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv M.M. iz Doboja zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo „Teška krađa“.

Policijska stanica Teslić, 15.06.2016. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv I.P. iz Teslića, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close