Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 13.09.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 2 krivična djela i 5 saobraćajnih nezgoda.

 

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Modriča, 13.09.2016. godine oko 18, 20 časova prijavljeno je da je u prethodnih sedam dana pa do momenta prijave iz vikendice vlasništvo N.M. u mjestu Babešnica, opština Modriča otuđen električni aparati,  električni alat i drugi predmeti.  Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Doboj 1, 13.09.2016. godine oko 10,30 časova iz DOO „Elektrodoboj“ prijavljeno je da je u mjestu Majevac Gornji, područje grada Doboja od strane nepoznatih lica prilikom sječe drveta oštećena konzola 10 000 KW dalekovoda. Izvršen je uviđaj.  Operativnim radom je utvrđeno da je konzola oštećena nakon pada stabla koje je u privatnoj šumi posjekao Z.Đ. sa područja grada Doboja. Po dokumentovanju, protiv Z.Đ. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj  biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Oštećenje ili uništenje javnih uređaja“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Doboj 1, 13.09.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.K. iz Doboja,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči ili svađi“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close