Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 12.07.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 6 krivičnih djela, 9 narušavanja javnog reda i mira i 3 saobraćajne nezgode.

 

Značajniji bezbjedniji događaji:

U pisarnici Osnovnog suda Doboj, 12.07.2016. godine, M.K. iz Doboja je prilikom ovjere prevoda diplome o završenoj srednjoj školi priložio „original“ diplomu za koju je radnica posumnjala da je falsifikovana, nakon čega je slučaj prijavljen Policijskoj stanici Doboj 1. O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Falsifikovanje isprave“ i „Navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja“.

U Donjem Žabaru, 11/12.07.2016. godine izvršena je provala u kuću vlasništvo D.J., odakle je otuđen televizor i dva para patika. Prema izjavi vlasnika pričinjena materijalna šteta iznosi oko 1.600,00 KM.  Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“. 

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Doboj 1, 12.07. 2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv A.K. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.

Policijska stanica Doboj 2, 12.07. 2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.P. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Šumska krađa“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close