Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 09.06.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, 2 narušavanja javnog reda i mira i 3 saobraćajne nezgode. 

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Doboj 1, 09.06.2016. godine oko 21,40 časova sa hirurškog odjeljenja dobojske bolnice prijavljeno je da je u navedenu zdravstvenu ustanovu dovezen šesnaestogodišnjak iz Doboja, koji je zadobio teške tjelesne povrede u dijelu leđa. Na osnovu prikupljenih operativnih saznanja utvrđeno je da se povrijeđeni maloljetnik nalazio na bazenu u mjestu Velika Bukovica, područje grada Doboja, kada mu je oko 21,00 čas iza leđa prišao D.L. sa područja grada Doboja, koji mu je nožem zadao dva uboda u leđa. Tokom kriminalističke obrade od D.L. je oduzet nož za koji se sumnja da je korišten u izvršenju krivičnog djela. Po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška tjelesna povreda“  

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Doboj 2, 09.06.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv V.A. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.

Policijska stanica Doboj 2, 09.06.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv D.N. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Policijska stanica Modriča, 09.06.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv N.A. iz Modriče, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close