Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 06.10.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 2  krivična djela, 7 saobraćajnih nezgoda i 2 požara.

 

Značajniji bezbjednosni događaji

Policijskoj stanici Doboj 2, 06.10.2016. godine prijavljeno je da je u prethodnih deset dana u mjestu Skipovac, područje grada Doboja, iz šume u reonu Duga Njiva izvršena bespravna sječa stabala (bukva, trešnja, cer), ukupne mase 10,05 m3.  Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Šumska krađa“.

 

Aktivnosti i rezultati

Policijska stanica Teslić, 06.10.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv C.S. sa područja opštine Teslić,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“. Prijavljeni je otvorenom šakom zadao više udaraca M.P. sa područja opštine Teslić i njemu i porodici  uputio ozbiljne prijetnje po život i tijelo,  nakon što je M.P. odbio zahtjev C.S. da kod nadležnog suda promjeni izjavi u svjedočenju u odnosu na krivično djelo koje se C.S. stavlja na teret.

 

Ostali događaji:

U Pridjelu Donjem, područje grada Doboja, 06.10.2016. godine oko 13,00 časova izbio je požar na pomoćnom objektu  u kome je izgorjelo oko 1000 bala sijena. Povrijeđenih lica nije bilo. Prema izjavi vlasnika B.M. pričinjena materijalna šteta iznosi oko 5.000,00 KM. Požar su  lokalizovali pripadnici Vatrogasne jedinice Doboj. Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, zajedno sa inspektorom za protivpožarnu zaštitu CJB Doboj,  danas će izvršiti uviđaj lica mjesta rad utvrđivanja uzroka požara.

U mjestu Trnjani, područje grada Doboja, 06.10.2016. godine oko 12,50 časova izbio je požar na kući vlasništvo D.Đ. Povrijeđenih lica nije bilo, a vlasnica se u momentu izbijanja požara nalazila izvan mjesta prebivališta. U požaru, koji su do dolaska Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj lokalizovali mještani, izgorjele su stvari u jednoj sobi u prizemlju dvospratne kuće, a oštećen je i dio predsoblja. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na utvrđivanju uzroka požara.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close