Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 05.07.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3 krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i 3 saobraćajne nezgode.

 

Značajniji bezbjednosni događaji:

U mjestu Karanovac, opština Petrovo, 05.07.2016. godine izvršena je provala u ugostiteljski objekat „Tref“ gdje je izvršena premetačina, potom obijena dva aparata za igru na sreću iz kojih je otuđen novac, dok su iz objekta otuđena  tri televizora, prenosni računar, muzičko pojačalo i drugi predmeti. Prema izjavi vlasnika D.J. pričinjena materijalna šteta iznosi oko 3.000,00 KM. Širim pregledom lica mjesta u blizini ugostiteljskog objekta pronađen je jedan otuđeni televizor. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela  „Teška krađa“.

U mjestu Đulić, opština Teslić, 04/05.07.2016. godine izvršena je provala u kovačnicu vlasništvo M.T. odakle je otuđen električni aparat za varenje. Prema izjavi vlasnika  pričinjena materijalna šteta iznosi oko 500,00 KM.  Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela  „Teška krađa“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Doboja  05.07.2016. godine izvršili su pretres kuće koju kao član porodičnog domaćinstva koristi A.N. sa područja grada Doboja. Prilikom pretresa pronađena su i oduzeta dva okvira za automatsku pušku sa 60 pripadajućih metaka, tromblonski nastavak za automatsku pušku i torbica za municiju i pribor. Po dokumentovanju Okružnom tužilašvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlašćena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Policijska stanica Brod, 05.07. 2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv G.B. iz Broda, zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo „Nasilje u porodici i porodičnoj zajednici“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close